James Bond: Ny podcast-serie kommer rundt om "No Time to Die" (opdateret)

I podcastens afsnit optræder bl.a. Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux og Billie Eilish.

James Bond-franchisen har altid været garant for nye måder at tænke marketing på. Den kommende 007-film og nummer 25 i rækken, "No Time to Die", er i den henseende ingen undtagelse, idet der netop er blevet taget hul på en podcast-serie med folkene bag filmen. Det skriver SF Studios i en pressemeddelelse.

I seks afsnit vil fans få indblik i både den nye film og Ian Flemmings spionunivers i det hele taget. Som en bonus vil lytterne også blive de første til at høre Hans Zimmers nye score.

Se også: Billie Eilishs musikvideo til "No Time to Die"

Den første episode, "Bond in Context", er allerede ude og kan høres via dette link. Selvom filmen netop er blevet udskudt (igen), så bliver de resterende episoder formentlig udgivet de kommende uger.

I "No Time to Die" har Bond (Daniel Craig) forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter (Jeffrey Wright) fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi.

"No Time to Die" udkommer (forhåbentlig) i biograferne i april 2021.

OPDATERING: Man kan stadig høre det første afsnit af podcasten, men de resterende afsnit er officielt blevet udskudt til 2021. Podcastens officielle side vil blive opdateret med info i fremtiden.

Kommentarer

James Bond: Ny podcast-serie kommer rundt om "No Time to Die" (opdateret)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen