James Franco instruerer post-apokalyptisk sci-fi-thriller med Milla Jovovich

De fleste forbinder nok Milla Jovovich med franchisen "Resident Evil", som på nuværende tidspunkt tæller hele fem film, og som efter sigende skal konkluderes med "Resident Evil: The Final Chapter" i 2017. Men bare fordi Jovovich er færdig med genmuterede zombier, så er hun ikke nødvendigvis færdig med post-apokalyptiske science fiction-film. 

James Franco står for instruktionen på "Future World" sammen med Bruce Thierry Cheung ("The Color of Time"), men han vil dog også figurere foran kameraet. Manuskriptet er skrevet af Bruce Thierry Cheung, Jeremy Cheung og Jay Davis, mens historien er fundet på af James Franco.

Historien foregår i et post-apokalyptisk landskab, hvor en dreng fra en elitefamilie rejser gennem ødemarken for at finde medicin til sin døende mor. Selv om han ikke engang ved med sikkerhed, at en sådan medicin findes, så begiver han sig sammen med sin bodyguard ud i denne farlige verden, som styres af en ondskabsfuld krigsherre, som har skumle planer, der blandt andet involverer en smuk robotkvinde. 

I filmen skal Jovovich spille en narkoboss, mens det endnu ikke vides, hvem Franco skal spille. Det vides heller ikke, hvem der skal spille dreng, krigsherre eller smuk robotkvinde...

Kommentarer

James Franco instruerer post-apokalyptisk sci-fi-thriller med Milla Jovovich

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen