James Franco og Seth Rogen på vej til at lave film over "The Room"

"The Room", som bliver set som en af filmhistoriens allerværste film, ser ud til at få nyt liv i hænderne på James Franco og Seth Rogen.

Produktionsselskabet New Line er nemlig i forhandlinger om at få rettighederne til "The Disaster Artist" fra 2013 - en film om produktionen bag "The Room". James Franco vil både instruere og spille Tommy Wiseau, der selv instruerede, producerede og spillede hovedrollen i kultfilmen fra 2003 - og som (tydeligvis) ikke havde erfaring med filmproduktion overhovedet. James Franco og Seth Rogen har senest arbejdet sammen på komedien "The Interview".

I "The Room" følger vi vennerne i et bizart trekantsdrama mellem Johnny (Tommy Wiseau), kæresten Lisa (Juliette Danielle) og Johnnys bedste ven Mark (Greg Sestero). Der er en række temmelige sporadiske sideplots, som ikke giver synderligt meget mening - fælles for dem alle er dog, at de som oftest finder sted i Johnnys og Lisas lejlighed.

"The Room" er sidenhen blevet en publikumsfavorit for alt andet end de filmiske kvaliteter, hvor den bl.a. vises hver måned som fast indslag i Husets Biografs "Bad Movie Club".

Produktionen af "The Disaster Artist" begynder allerede 7. december i år. Har du endnu ikke set "The Room", bør du ikke snyde dig selv for den officielle trailer:



 

Kommentarer

James Franco og Seth Rogen på vej til at lave film over "The Room"

  • ★★★★1

    ÆV! Havde håbet på en Prequel:-(

    Med det sagt: Jeg tager hellere ALLE!?? Ja, ALLE

    Uwe Boll film på en gang. Fremfor dette "værk" nogensinde igen.

    (sutter dog max mht. kunstfilm)

    Gasivodo 1-11-15 04:41

  • 0

    Jeg så The Room med voldsomme tømmermænd og en øl i hånden - det var faktisk afsindigt morsomt. Men jeg nægter dog at tro, at man vil kunne efterligne dette mesterværk - specielt ikke, hvis man forsøger med vilje.

    De sindssygt ligegyldige sideplots - konstante (og ret underholdende) forsøg på at rose Tommy Wiseau, (f.eks. hans kæreste og elsker, der begge diskuterer hvor god en person Tommy egentlig er...lige efter de har knaldet) deres forsøg på at kaste med en football, den skræmmende knægt som skulle fremstå som uskyldig og godheden selv, men virker BUNDpervers og "Oh, hi Mark."

    Jeg kommer selvsagt ikke til at se den igen - eller Uwe Bolls film, for den sags skyld - men jeg tror sgutte man kan efterligne den slags mangel på talent vi er ude i her.

    moulder666 2-11-15 10:44

  • 1

    Jeg indrømmer gerne at jeg har set The Room 5 eller 6 gange :D

    Wimmie 2-11-15 10:57

  • ★★★★★★1

    Mon ikke det er en slags "bagom The Room", lidt som Ed Wood-filmen?

    Bortset fra det, er The Room fantastisk underholdning. Lander man i København en dag, hvor The Room vises i Husets biograf, bør man opleve det. Et par bajere under bæltet hjælper selvfølgelig og så er der ellers gang i den med ske-kast, pudekampe, råbe med på filmen osv. Det er supersjovt.

    Zero Cool 2-11-15 12:08

  • 0

    Første billede af James og Dave Franco som Tommy og Mark

    Billede

    FrankDrebin 8-12-15 07:08

  • ★★★★0

    Det ser da meget rigtigt ud. 

    gi-jones 9-12-15 08:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen