James Marsden og Idina Menzel vender tilbage i "Enchanted"-fortsættelse

Amy Adams og Patrick Dempsey gentager også deres respektive roller fra Disneys originale eventyrfilm i den længe ventede fortsættelse.

Så er der godt nyt til fans af Disneys "Enchanted", der på dansk bærer titlen "Fortryllet".

Det er nemlig nu officielt, at Idina Menzel og James Marsden også vender tilbage i den længe ventede fortsættelse, "Disenchanted".

Som tidligere rapporteret er både Amy Adams og Patrick Dempsey allerede om bord på projektet i rollerne som hhv. prinsesse Giselle og charmøren Robert Philip, og nu kan Disney-fans altså glæde sig over, at fire af originalens helt store stjerner bliver genforenet i toeren.

Læs også: Disneys "Fortryllet" får en fortsættelse og instruktør

James Marsden gentager rollen som den narcissistiske omend godhjertede eventyrprins Edward, mens Idina Menzel vender tilbage i rollen som modedesigneren Nancy Tremaine. Det umage par mødes i New York, hvor sød musik opstår mellem de to.

"Enchanted" huskes især for at kombinere live action med animation i eventyret om prinsessen Giselle, der pludselig befinder sig i New York City – langt væk fra sit eventyrlige hjemland Andalasia. I New York møder Giselle den charmerende Robert, som kommer den forvirrede prinsesse til undsætning i den enorme metropol.

Handlingen i "Disenchanted" finder angiveligt sted 10 år efter originalen, og i instruktørstolen finder vi Adam Shankman ("Hairspray").

Det nye eventyr er sat til at udkomme direkte på Disney+, men præcis hvornår vides endnu ikke.

Kommentarer

James Marsden og Idina Menzel vender tilbage i "Enchanted"-fortsættelse

  • ★★★★0

    Wu? Who?

    OG Gasi' smutter tilbage til Deadwood...(mumle, mumle gode film/serier i disse tider..☠️)

    Gasivodo28-03-21 23:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen