Jamie Lee Curtis: Den næste "Halloween"-film er et mesterværk

Skrigedronningen over dem alle insisterer på, at "Halloween Kills" bliver noget helt, helt særligt.

"Halloween"-franchisens seneste kapitel, "Halloween Kills", skulle efter planen være udkommet i biograferne i sidste måned, men coronapandemien tvang filmselskabet til at udskyde filmen et helt år til oktober 2021.

Forleden fik vi en ny teaser til filmen, som er en direkte opfølger til David Gordon Greens succesfulde "Halloween" fra 2018. I "Halloween Kills" vender Jamie Lee Curtis, Judy Greer og Andi Matichak tilbage i hovedrollerne som tre generationer af den hårdt prøvede Strode-familie, der på ny må forsøge at overleve mødet med den morderiske Michael Myers.

Læs også: Videnskabeligt studie fastslår: Disse er de mest uhyggelige gysere nogensinde

Curtis fik sit store gennembrud i John Carpenters originale "Halloween" (på dansk: "Maskernes nat") fra 1978, og i et nyt videointerview med SiriusXM gør en begejstret Curtis bestemt ikke ventetiden på "Halloween Kills" lettere at overkomme:

"Filmen handler om store grupper af stærke mennesker, der forsamles, og som er rasende over nogle særlige omstændigheder. Filmen handler om en folkemængde. Så det er meget interessant, for filmen skildrer, hvad der sker, når et traume påvirker et helt samfund.

"Vi oplever det samme netop nu med Black Lives Matter-bevægelsen. Vi ser det udfolde sig, og det flugter, underligt nok, med det, der sker i 'Halloween Kills', som ellers blev skrevet før alt det, der er sket. Så når du ser filmen, så ser du en gruppe mennesker, der syder af raseri, og som bevæger sig igennem historien som én stor, vred gruppe. Det er virkelig, virkelig, virkelig intenst. Det er et mesterværk."

Det lyder altså til, at den næste "Halloween"-film (som er franchisens 10. kapitel, hvis man altså ser bort fra Rob Zombies remake fra 2007 og den films fortsættelse) ikke blot bliver vildt intens, men også vildt aktuel.

Hvis alt går efter planen, så lander "Halloween Kills" i de danske biografer i midt-oktober 2021.

Kommentarer

Jamie Lee Curtis: Den næste "Halloween"-film er et mesterværk

  • ★★★★★0

    Jeg kedede mig en del da jeg så originalen første gang, men 2018-filmen var udmærket. Jeg snupper da gerne denne, selv om jeg er ret ligeglad med hvor "aktuel" den er.

    Lars! 2-11-20 20:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen