Janus Metz laver thriller med Chris Pine og Thandie Newton

Den danske instruktør bag "Borg" og "Armadillo" skal samarbejde med nogle af Hollywoods største stjerner.

Både danske skuespillere og filmmagere har længe været i høj kurs i udlandet. Det gælder også Janus Metz, som skabte store overskrifter under Cannes-filmfestivalen i 2010 med sin Afghanistan-dokumentar "Armadillo", og som bl.a. har instrueret afsnit af internationale tv-serier som "ZeroZeroZero" og "True Detective".

Metz' seneste filmprojekt var den prisbelønnede dokumentar "Hjertelandet", som vi gav topkarakter her på Moovy, og som vi også interviewede Metz om tilbage i 2018.

Se også: Interview med "Borg"-instruktøren Janus Metz

Og nu har Metz sit nok største projekt til dato i støbeskeen: den amerikanske thriller "All the Old Knives", som produceres til Amazons streamingtjeneste.

Mens Metz styrer slagets gang bag kameraet, så får han assistance foran kameraet af et par kæmpe stjerner: "Star Trek"-skuespilleren Chris Pine og "Westworld"-stjernen Thandie Newton.

"All the Old Knives" er baseret på Olen Steinhauers bog af samme navn og handler om to tidligere elskere, hvor den ene er en CIA-agent og den anden er en eksspion, som mødes til en middag i en lille by i Californien for at mindes gamle dage. Undervejs bliver det klart, at en af dem ikke kommer til at overleve middagen...

Deadline, som annoncerede projektet, skriver intet om, hvornår filmen går i produktion, eller hvornår den lander på Amazons streamingtjeneste.

Kommentarer

Janus Metz laver thriller med Chris Pine og Thandie Newton

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen