Jared Leto får nøglerolle i "Blade Runner"-sequel

Mange har været skeptiske overfor ideen om en fortsættelse til "Blade Runner" fra 1982. Denne skepsis er dog mildnet i takt med den gradvise offentliggørelse af detaljer om filmen. Specielt listen over karakterskuespillere og spændende unge navne har styrket troen på Denis Villeneuves film. Seneste offentliggjorte skuespiller er ingen undtagelse.

For en af tidens mest omtalte skuespillere, Jared Leto, er torsdag officielt blevet en del af den endnu unavngivne "Blade Runner"-sequels cast. Han kommer til at spille "en nøglerolle og aldrig tidligere set karakter" ifølge filmens producenter.

Dermed bliver Leto efter sin rolle som Jokeren i "Suicide Squad" på ny en del af et større profileret kollektiv af skuespillere. Det tæller Ryan Gosling, Robin Wright og Dave Bautista, mens Harrison Ford er tilbage i den ikoniske rolle som Richard Deckard.

"Blade Runner 2" bliver i USA distribueret af Warner Bros. og er sat til at få amerikansk premiere i oktober 2017, mens den i resten af verden har Sony som distributør, og man derfor kunne håbe på at få den at se før da.

Kommentarer

Jared Leto får nøglerolle i "Blade Runner"-sequel

  • ★★★★0

    For mig har det været instruktørnavnet, som har virket beroligende, ikke skuespillerne. 

    Lars!20-08-16 09:07

  • 1

    Samme her... plus Deakins :-)

    Sluppermand21-08-16 10:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen