Jared Leto får selskab af "Doctor Who"-stjerne i vampyrfilmen "Morbius"

Produktionen skydes snart i gang på filmen om Spider-Man-skurken.

Endnu en brik til puslespillet er nu faldet på plads til Sonys kommende Marvel-filmatisering "Morbius". Multikunstneren Jared Leto er allerede blevet præsenteret til filmens titelrolle, mens Adria Arjona ("Pacific Rim: Uprising") skal spille den kvindelige hovedrolle.

De to aktører får fornøjelsen af "Doctor Who"-stjernen Matt Smith, som har sluttet sig til projektet – muligvis som fortællingens skurk. Filmen instrueres af svenske Daniel Espinosa og kryber ind i biograferne i juli 2020. 

I "Doctor Who" spillede Smith doktoren selv fra 2010 til 2013, og sidenhen er den engelske skuespiller dukket op som prins Philip i Netflix-serien "The Crown", ligesom man har kunnet se ham i film som "Lost River", "Terminator Genisys" samt "Pride and Prejudice and Zombies". Den tidligere doktor har endvidere en indtil videre hemmelig rolle i den kommende "Star Wars: Episode IX".

"Morbius" kredser om videnskabsmanden Michael Morbius, som optrådte første gang i "Spider-Man"-hæfterne i 1971. Figuren bliver også kaldt den levende vampyr, da Morbius i de oprindelige historier fik pådraget sig vampyrlignende evner og laster efter et fejlslagent eksperiment. Siden er karakteren mestendels dukket op som superskurk, men også som antihelt og selvtægtsmand på egen hånd.

Kommentarer

Jared Leto får selskab af "Doctor Who"-stjerne i vampyrfilmen "Morbius"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen