Jared Leto skal spille "Spider-Man"-skurken Morbius

"Blade Runner 2049"-stjernen kommer endnu en gang til at give den som tegneserieskurk på det store lærred.

Multikunstneren Jared Leto har allerede spillet DC's Joker i "Suicide Squad", men nu får vi ham skam også at se som en Marvel-karakter. Sony Pictures planlægger nemlig en række skurkefilm baseret på Spider-Mans kulørte fjender, og man har nu sat Leto til at spille vampyren Morbius i en ny solofilm om blodsugeren.

Videnskabsmanden Michael Morbius optrådte første gang i "Spider-Man"-hæfterne i 1971, hvor karakteren blev kreeret af Roy Thomas og Gil Kane. Figuren er også kendt som Morbius the Living Vampire, da Morbius i de oprindelige historier fik pådraget sig vampyrlignende evner og laster efter et fejlslagent eksperiment. Siden er karakteren dukket op både som ond ånd for Spider-Man, men også som antihelt og selvtægtsmand på egen hånd.

"Blade Runner 2049"-stjernen Jared Leto vandt i 2014 en Oscar for sin præstation i "Dallas Buyers Club" og satte sidenhen sit præg på Batmans nemesis Jokeren i førnævnte "Suicide Squad", ligesom han har været rygtet til at gentage klovnerollen i op til flere fremtidige film. Rollen som Morbius skulle dog ikke betyde, at Leto er færdig som Jokeren.

"Morbius" bliver instrueret af svenske Daniel Espinosa, der har stået bag bl.a. "Snabba cash", "Safe House" og sci-fi-gyseren "Life". Det vides ikke, hvornår vi kan forvente fortællingen om Michael Morbius i vores lokale biografsale, men intentionen skulle være, at produktionen på projektet kan begynde, inden året er omme.

Sony har i forvejen "Venom" på vej som en del af deres skurkeunivers. Den spin-off-film har Tom Hardy i hovedrollen og lander i biograferne 18. oktober.

Kommentarer

Jared Leto skal spille "Spider-Man"-skurken Morbius

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen