Jeff Bridges: Covid-19 var tæt på at tage livet af mig

Den populære skuespiller har ikke kun måttet kæmpe mod en kræftsygdom, men blev også hårdt ramt af coronavirus.

Jeff Bridges afslørede sidste år, at han var blevet diagnosticeret med lymfekræft. Og nu fortæller skuespilleren, at han også har måttet tage en hård kamp op mod en anden sygdom: Covid-19.

På sin hjemmeside skriver Bridges, at han blev ramt af Covid-19, efter at hans immunforsvar var blevet nedsat på grund af kemoterapi. Bridges mener selv, at han blev smittet i den bygning, hvor han har fået kemobehandling. Efterfølgende måtte skuespilleren tilbringe fem uger på hospitalet, hvor han med egne ord "kom tæt på himlens porte."

Skuespilleren skriver også, at "min dans med Covid får mit kræftforløb til at ligne den rene leg."

Bridges modtager stadig ekstra ilt, men hans helbred er i bedring, og han fortæller også, at hans kræft er på tilbagegang, og at tumoren i hans krop nu er "på størrelse med en marmorkugle."

Den evigt optimistiske Bridges slutter af med at fortælle, at han under hele forløbet i det store og hele følte sig glad og munter, og at hans strejf med døden har givet ham en ægte gave – nemlig bevidstheden om, at livet er kort og smukt.

Den 71-årige Oscar-vinder er bl.a. kendt for sine roller i "The Big Lebowski", "Hell or High Water", "Tron" og "True Grit".

Kommentarer

Jeff Bridges: Covid-19 var tæt på at tage livet af mig

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen