Jeff Bridges: Jeg har lymfekræft

2020 disker op med endnu en skrækkelig nyhed.

Coronapandemien raser, biografnedlukninger koster tusindvis af jobs, hensynsløse politikere over hele kloden skaber ravage, og nu har Jeff Bridges fået kræft. 2020 må efterhånden have overhalet 2016 på lorteårenes podium.

I et Facebook-opslag skriver Bridges: "For at citere The Dude (Bridges' karakter i "The Big Lebowski", red.): 'New shit has come to light.' Jeg er blevet diagnosticeret med lymfekræft."

På trods af situationens alvor er den evigt optimistiske Bridges dog stadig håbefuld:

"Selvom det er en alvorlig sygdom, så har jeg heldigvis et stærkt hold af læger, og prognoserne ser gode ud. Jeg tager hul på min behandling og holder jer opdateret om min helingsproces.

"Jeg er enormt taknemmelig for al den kærlighed og støtte, jeg har fået fra min familie og mine venner. Tak for jeres bønner og tanker."

Den snart 71-årige Bridges runder af med at minde sine amerikanske medborgere om at stemme. Den Oscar-belønnede skuespiller er bl.a. kendt for sine roller i førnævnte "The Big Lebowski" samt "Hell or High Water", "Tron" og "True Grit".

Lymfekræft angriber kroppens lymfesystem, der bekæmper infektioner i kroppen og således er en essentiel del af immunforsvaret. Kemoterapi indgår i behandlingen.

Kommentarer

Jeff Bridges: Jeg har lymfekræft

 • ★★★★1

  Uf... 

  Lars!20-10-20 12:07

 • ★★★★★★1

  This is a bummer, man.

  Zero Cool20-10-20 12:23

 • ★★★★★★1

  God vind JB - hvis nogen skal være tuff nok til at klare det, så må det være dig.

  Wayne20-10-20 12:34

 • ★★★★1

  Det var sgu da trist at læse. Jeg håber virkelig, at han kan overvinde den rædselsfulde sygdom, for verden ville bare ikke være den samme uden ham.

  NightHawk20-10-20 18:01

 • ★★★0

  Bridges er "kun" 70, ikke 71 som skrevet i artiklen.

  Og lad os håbe der er tale om en af de milde former af kræfttypen, da der, hvis der er tale om non-Hodgkin, er tale om en fællesbetegnelse for mere end 30 forskellige kræfttyper.

  Steffan Rasmussen20-10-20 18:35

 • ★★★★1

  Bridges er "kun" 70, ikke 71 som skrevet i artiklen.

  Øh... tror du lige skal læse nyheden igen :-) (men fedt at have en så dedikeret vagthund i forummet på trods af fejlbehæftet feedback)

  On-topic: Det er er dæleme trist at høre om Bridges' sygdom, men kraftig optimisme er et SÅ vigtigt våben i den kamp, og det har han lykkeligvis i sit arsenal. Jeg var så vanvittigt heldig at interviewe ham tilbage i 2010, og han er simpelthen nøjagtigt lige så varmhjertet og sympatisk, som man kan forestille sig.

  The Insider20-10-20 19:52

 • ★★★1

  Øh... tror du lige skal læse nyheden igen :-)

  Ah ... du har fuldstændig ret. Fik ikke lige læst indad.

  Steffan Rasmussen20-10-20 19:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen