Jeff Bridges reklamerer for ny "Tron"-forlystelse i Disney World – betyder det, at han er med i "Tron 3"?

Er Bridges mon klar på endnu en rejse til The Grid?

Mens den tredje "Tron"-film blev annonceret tilbage i januar, så venter vi stadig på de første fingerpeg om filmens plot.

"Tron: Ares" bliver angiveligt en direkte fortsættelse til "Tron" (1982) og "Tron: Legacy" (2010), og netop sidstnævnte film antydede til slut, at grænsefeltet mellem filmenes kulørte computerverden og vores virkelighed var ved at bryde sammen.

Vi ved dog, at Jared Leto spiller hovedrollen i den tredje "Tron"-film, men vi ved heller ikke noget om hans rolle endnu – eller om skuespillerne i forgængerne, såsom Jeff Bridges, Bruce Boxleitner, Cindy Morgan, Olivia Wilde og Garrett Hedlund, monstro vender tilbage.

Men forleden skete noget interessant på "Tron"-fronten: Disney udgav en video om en kommende "Tron"-forlystelse i Disney World, Florida, og heri optrådte Bridges som sin "Tron"-karakter, programmøren Kevin Flynn.

Læs også: De oprindelige "Tron"-stjerner er klar på at medvirke i "Tron 3"

Videoen kan ses herunder i sin fulde længde, og Bridges dukker op efter 3 minutter og 45 sekunder.

Og reklamevideoen antyder kraftigt, at Bridges stadig har en forkærlighed for "Tron"-universet og sin karakter, og at Disney ligeledes er begejstret for Bridges' rolle. Betyder det så, at Bridges vender tilbage i "Tron: Ares"? Chancerne er i hvert fald ikke blevet mindre...

"Tron: Ares" instrueres af norske Joachim Rønning ("Maleficent 2: Mistress of Evil", "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge"), og kameraerne begynder angiveligt at rulle i august – vi ved formentlig meget mere om filmens rollebesætning inden da.

Den 16. april kan du i øvrigt se begge "Tron"-film på det store lærred i FORMAT Biograf, Ballerup. Moovy tropper op og introducerer filmene og afholder quiz. Du kan booke billetter til arrangementet her.

Kommentarer

Jeff Bridges reklamerer for ny "Tron"-forlystelse i Disney World – betyder det, at han er med i "Tron 3"?

  • ★★★★★0

    Hans helbred sætter dog nok nogle naturlige begrænsninger der. 

    Lars!28-03-23 15:17

  • 3

    Når han kan klare at indspille sæson 2 af The Old Man her i 2023, kan han vel også klare en omgang CGI Tron :)

    vLX28-03-23 15:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen