Jennifer Aniston drømmer om at lave "Friends" igen

Er det tid til et reboot af en af 90'ernes og 00'ernes mest populære serier?

Det er 14 år siden, at sidste afsnit af en af de mest succesrige tv-serier igennem tiden for sidste gang rullede over skærmen, men en af skuespillerne drømmer stadig om en reunion.

I et interview med InStyle fortæller Jennifer Aniston, at hun diskuterer muligheden for en ny omgang "Friends" med Courteney Cox og Lisa Kudrow. De tre spillede hhv. Rachel, Monica og Phoebe i serien, der kørte på tv i 10 år fra 1994 til 2004.

Se også: "Friends" på Netflix skaber forargelse: Den er homofobisk og kvindehadsk!

"Jeg fantaserer om det. Det var virkelig det bedste job, jeg nogensinde har haft. Jeg ved ikke, hvordan det ville se ud i dag, men man ved aldrig. Der er virkelig mange serier, der bliver rebootet og får succes. Jeg ved, at Matt LeBlanc ikke længere ønsker at blive stillet det spørgsmål. Men måske kunne vi overtale ham," siger Aniston.

Den 49-årige skuespillerinde har efter "Friends" medvirket i en række film, der spænder fra både det humoristiske og romantiske til det dramatiske, men hun fortæller nu, at hun fremover vil fokusere på film, der giver mening for hende og ikke nødvendigvis er kommercielle hits.

Blandt Anistons seneste film er julekomedien "Office Christmas Party", som fik sølle 2 stjerner her på Moovy.

Kommentarer

Jennifer Aniston drømmer om at lave "Friends" igen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen