Jennifer Lawrence bliver måske én af 11 kvinder i "Ocean's Eleven"-reboot

Tilbage i 1960 udkom der en kupfilm, som hed "Ocean's Eleven". Med stjerner som Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davis Jr. i vigtige roller blev det en populær film. I 2001 kom så genindspilningen af Steven Soderbergh, og denne gang var det George Clooney, Brad Pitt og Matt Damon, som stod for det kalkulerede indbrud. Det blev fulgt op med to film. Nu er tiden så igen kommet til en genindspilning, hvis man spørger Warner Bros.

Ligesom med den kommende "Ghostbusters" er det dog denne gang kvindernes tur. Det er nu Danny Oceans (altså George Clooneys) søster (Sandra Bullock), som får brug for at begå et kup. Hendes partner, som muligvis vil blive spillet af Jennifer Lawrence (og som svarer til Brad Pitts karakter), skal hjælpe hende med at stjæle en halskæde. Det er en del af en snedig plan mod en ondskabsfuld galleriejer. 

Gary Ross ("The Hunger Games") vil producere og instruere ud fra manuskript af Olivia Milch ("Little Women"). Jennifer Lawrence er snart aktuel som karakteren Mystique i "X-Men: Apocalypse". 

Dato for biografpremiere er endnu ikke offentliggjort.

Kommentarer

Jennifer Lawrence bliver måske én af 11 kvinder i "Ocean's Eleven"-reboot

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen