Jennifer Lawrence er klar på flere "Hunger Games"-film

Lawrence har allerede spillet bueskytten Katniss Everdeen i fire "Hunger Games"-film.

Senere i år får vi den femte "Hunger Games"-film, som bærer den mundrette titel "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes".

Filmen er en prequel, der foregår før franchisens fire første film, og den handler om den første runde Hunger Games – en live-transmitteret kamp til døden i et fremtidigt, dystopisk USA, hvor magthaverne bruger dødsspillet til at undertrykke pøblen.

Helten i de fire første film, som alle er baseret på Suzanne Collins' bestsellers, var den talentfulde bueskytte Katniss Everdeen, som bekæmpede fremtidens ondskabsfulde elite både i og uden for arenaen.

Hun blev spillet af Jennifer Lawrence, som i et nyt interview medVariety afslører Oscar-vinderen, at hun ikke blot er interesseret i at spille Katniss igen – hun er meget interesseret.

Se også: Den første runde Hunger Games skydes i gang i ny prequel – se den første trailer

"Åh Gud, jeg er totalt på," svarer Lawrence begejstret på spørgsmålet om Katniss' hypotetiske tilbagevenden. "Hvis Katniss kan vende tilbage i mit liv, så er jeg 100% med på den."

Lawrence spillede senest Katniss i 2015's "The Hunger Games: Mockingjay - del 2". Franchisens fire første film har indtjent svimlende 3 milliarder dollars på verdensplan.

Lawrence kan snart opleves i den romantiske komedie "No Hard Feelings", som lander i de danske biografer den 22. juni.

Kommentarer

Jennifer Lawrence er klar på flere "Hunger Games"-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen