Jeremy Irons: "Justice League" kunne ikke have været værre

Irons indrømmer dog, at han endnu ikke har set Zack Snyders nyredigerede, forlængede udgave af den udskældte superheltefilm.

DC's "Justice League" har fået en hel del tæsk siden biografpremieren i 2017 – inklusive af os her på Moovy, som i sin tid gav filmen bundkarakter – men alligevel føler Jeremy Irons, at den udskældte superheltefilm fortjener endnu et los i skridtet.

I filmen gentog Irons rollen som Bruce Waynes snarrådige butler, Alfred Pennyworth, som han spillede for første gang i Zack Snyders "Batman v Superman: Dawn of Justice".

Som vi tidligere har skrevet her på Moovy, så forlod Snyder projektet midt under optagelserne efter sin datters tragiske selvmord. Derefter overtog Joss Whedon projektet, og talrige scener blev enten fjernet eller skudt om.

Den færdige film blev afskrevet af Snyder og skuffede gevaldigt ved billetlugerne. Men sidste år fik Snyder lov til at udgive sin egen udvidede Snyder Cut-udgave af "Justice League", som udkom på både disk og streamingtjenesten HBO Max.

Se også: Moovys EKSKLUSIVE Zack Snyder-interview (The Snyder Cut)

Og i et nyt interview med Variety bliver Irons spurgt, om han har set den nye version af "Justice League". Svaret er nej, men i samme ombæring formår Irons lige at svine Whedons biografudgave af filmen:

"Jeg bliver nødt til at finde den nye version – enten online eller på dvd. Jeg talte med Zack, før han lavede den, og jeg blev meget interesseret i at se, hvad han ville diske op med. Den kan umuligt være værre."

Herefter konstaterer journalisten, Brent Lang, at han syntes, biografudgaven var "frygtelig," hvortil Irons tørt svarer: "Det syntes jeg også."

Her på Moovy var vi dog heller ikke ligefrem synderligt begejstret for den nye version af "Justice League". Tiden vil vise, om Irons en skønne dag får opdrevet The Snyder Cut og afslører sin dom.

Kommentarer

Jeremy Irons: "Justice League" kunne ikke have været værre

  • 0

    Ahr, ikke helt enig. Den kunne godt have været værre. Der kunne have været vampyrer, varulve og/eller zombier med...

    kodor15-01-22 15:28

  • ★★★0

    Mnjaah! Nu med fantasy og lidt helte i; så er Dungeons & Dragons (2000) stadig den bedste. 

    Gasivodo15-01-22 23:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen