Jeremy Renner: "Arrival" er en blanding af Kubrick og Spielberg

De første billeder fra "Sicario"-instruktøren Denis Villeneuves kommende sci fi-film, "Arrival", er blevet offentliggjort og kan ses herunder. Filmens to hovedrolleindehavere, Amy Adams og Jeremy Renner, lovpriser allerede "Arrival" som værende noget ganske særligt. I et interview med US Today fortæller Jeremy Renner, at "Arrival" føles, som hvis man blandede en Stanley Kubrick- og en Steven Spielberg-film, og at i stedet for at være endnu en Michael Bay alien-film, så minder den mere om Spielbergs "Nærkontakt af tredje grad".

Indtil nu ved vi om Denis Villeneuves næste projekt, at den bygger på Ted Chiangs roman "Story of Your Life", hvor en lingvist bliver hyret af regeringen til at dechifrere et fremmed sprog, da tusinder af alien-rumskibe begynder at dukke op på himlen. Det kan umiddelbart lyde som et klassisk invasionsplot, men Amy Adams, der spiller filmens lingvist, påpeger filmens jordbundethed, til forskel fra hvad der ellers produceres i Hollywood for tiden:

"Der er ikke tale om et tegneserieunivers eller at skabe nye universer. Det er noget, som foregår i vores verden i dag. Det, at jeg ikke skulle transportere mig selv til et univers, hvor superhelte eksisterer, hvilket også er sjovt, hjalp mig til at forstå karakteren og oplevelsen," fortæller Amy Adams til US Today midt i optagelserne til netop en superhelte-film, "Justice League".

Filmens instruktør Denis Villeneuve er selv travlt optaget af at filme den stort anlagte "Blade Runner"-sequel, og "Arrival" skal ses som et mindre projekt inden dennes premiere til næste år. "Arrival" deltager i hovedkonkurrencen i dette års filmfestival i Venedig, men der er endnu ikke fastlagt en dansk premieredato, og man må derfor endnu vente og se, om Renner og Adams meget lovende udtalelser stemmer overens med den færdige film.

Kommentarer

Jeremy Renner: "Arrival" er en blanding af Kubrick og Spielberg

 • 1

  Fik lige lyst til at se "The Arrival" fra 1996 med Charlie Sheen igen. :D Ganske habil film dengang, men det er godt nok længe siden, jeg har set den.

  OT: Lyder som et særdeles spændende projekt. Glæder mig til at se, hvad Villeneuve får ud af sci-fi genren både med Arrival og Blade Runner.

  Kaversmed 8-08-16 19:58

 • ★★★★★★3

  Blanding af Kubrick og Spielberg har vi jo fået med AI og det var ikke altid lige godt.

  T. Nielsen 8-08-16 21:42

 • 0

  Teaser Trailer

  www.youtube.com/watch

  Terning 9-08-16 19:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen