Jeremy Renner skal spille den legendariske revolvermand Doc Holliday

John Henry "Doc" Holliday er en gammel legende kendt fra det vilde vesten. Han er kendt som tandlægen og revolvermanden, der var venner med Wyatt Earp. En af de mest kendte portrætteringer af Holliday er nok Val Kilmers fra westernfilmen "Tombstone".

Nu er der en ny film på vej med Jeremy Renner, som skal spille legenden Doc Holliday. Filmen skal baseres på de to bøger "Doc: A Novel" og "Epitah: A Novel of the O.K. Corral", skrevet af Mary Doria Russell.

Rettighederne til bøgerne er opkøbt af Palmstar Media, som også skal producere filmen. Filmens producer har dette at sige om den kommende film:

"Vi er glade for at genindføre denne klassiske amerikanske karakter til et helt nyt publikum ved at følge Doc Hollidays utrolige transformation fra almindelig tandlæge til en mand, som Wyatt Earp kaldte den 'køligste, hurtigste, mest dødbringende mand med en seksløber'."

Hverken instruktør eller andre skuespillere er tilknyttet projektet endnu, og det er uvist, hvornår filmen får premiere. Så tiden må vise, om Jeremy Renner formår at gøre rollen ligeså mindeværdig som Val Kilmer gjorde i sin tid.

     

Kommentarer

Jeremy Renner skal spille den legendariske revolvermand Doc Holliday

 • ★★★★0

  The king of Whys!

  Why Kate, you're not wearing a bustle. How lewd.

  Why Ike, whatever do you mean? Maybe poker's just not your game Ike. I know! Let's have a spelling contest!

  Why Johnny Tyler! You madcap!

  Why Kate, have you no kind words for me as I ride away?

  Why Ed does this mean we're not friends anymore? You know Ed, if I thought you weren't my friend... I just don't think I could bear it!

  Why, Johnny Ringo, you look like somebody just walked over your grave.

  Bruce 3-05-17 22:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen