Jessica Chastain afviste at blive betalt for at spille Donald Trumps søster i ny film

Chastain havde kun én betingelse for at spille rollen i James Grays "Armageddon Time".

Den nyligt Oscar-belønnede Jessica Chastain har en bitte cameo i det kommende familiedrama "Armageddon Time", som er baseret på instruktøren James Grays egen opvækst i de tidligere 80'eres New York.

Gray er kendt for film som "The Yards", "We Own the Night" og "Ad Astra", og som barn gik Gray på samme skole, som den skandaleombruste ekspræsident Donald Trump gik på i sine yngre dage: Kew-Forest School.

Som en lille dreng hørte Gray en tale leveret af Trumps søster, Maryanne Trump, og da "Armageddon Time" for nylig havde verdenspremiere på Cannes-festivalen, kom det bag på publikummet, at Chastain helt uvarslet dukkede op i rollen i filmen. Men der var altså en særlig grund til, at Chastains optræden var blevet holdt hemmelig.

Læs også: "Ad Astra"-instruktør er træt af folks kritik

Over for Variety fastslår Chastain: "Da James kontaktede mig, havde jeg ikke læst noget endnu, men jeg sagde: 'ja, jeg vil gerne spille rollen,' fordi han fortalte mig, at det er hans egen historie. Og jeg elsker, når nogen gerne vil fortælle en personlig historie.

"Jeg spillede faktisk rollen gratis. De sendte mig et tilbud, og jeg sagde: 'nej, læg de penge i filmen, jeg spiller rollen gratis. Det eneste, jeg gerne vil bede om, er, at I aldrig annoncerer, at jeg er med i filmen. Jeg har før lavet en film, hvor jeg havde en lille rolle, og pludselig var jeg med på plakaten, og hvis scenen så ikke fungerer, så virker det fjollet."

Filmens unge hovedperson, Paul – som altså er baseret på James Gray – spilles af 14-årige Michael Banks Repeta, mens drengens forældre spilles af Anne Hathaway og Jeremy Strong, og Anthony Hopkins spiller Pauls bedstefar.

Det vides endnu ikke, hvornår "Armageddon Time" – som altså ikke er et minimalistisk remake af Michael Bays 90'er-actionbasker – udkommer i de danske biografer. Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's eksklusive interview med Chastain (og "Game of Thrones"-stjernen Sophie Turner) op til premieren på "X-Men: Dark Phoenix":

Kommentarer

Jessica Chastain afviste at blive betalt for at spille Donald Trumps søster i ny film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen