Joaquin Phoenix i fuld klovne-makeup i ny video fra "Joker"!

Galningen dukker op til overfladen i nyt kig på superskurkefilmen.

Instruktør Todd Phillips har nu løftet sløret for endnu et skummelt kig på Joaquin Phoenix i "Joker"-filmen – og denne gang er det med Phoenix i den klassiske hvide klovne-makeup! 

"The Hangover"-instruktøren styrer tøjlerne på beretningen om manden, der siden skulle udvikle sig til at blive Batmans absolutte ærkefjende, og filmmageren afslørede selv superskurkens nye look med et kort klip på sin Instagram-profil. Klippet, som udspringer af en makeuptest optaget inden filmen gik i endelig produktion, kan ses nedenfor.

Warner Bros. ønsker med "Joker" at lave en mørk kriminalfilm i stil med 70'ernes ditto, og stemningen i den nye video er skam også en kende dyster. Indtil videre er det dog så som så med egentlige plotdetaljer om filmen, men det lader dog til, at den legendariske skurk starter sin kriminelle løbebane som den ellers tilforladelige gennemsnitsborger Arthur Fleck.

"Joker" byder foran kameraet desuden på folk som Robert De Niro, Zazie Beetz, Marc Maron, Frances Conroy og Shea Whigham.

Filmen slippes løs i de danske biografer 3. oktober 2019.

Kommentarer

Joaquin Phoenix i fuld klovne-makeup i ny video fra "Joker"!

  • ★★★★0

    Der er også smidt noget rehearshal footage op ser det ud til.

    Link

    Er ret spændt på, hvad de finder på selv om jeg klart synes at The Joker skal være et mysterie, så er jeg nu stadigvæk intresseret i at se hvad de får ud af det her, og især Todd Philips som jo ikke lige er kendt for den her type film, men så igen det var Jordan Peele og JJohn Krasinski heller ikke da de kom med deres film, så håber Todd kan overraske.

    Elwood22-09-18 12:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen