John Belushi besøgte settet på "Star Trek II: The Wrath of Khan" på sin dødsdag

"Blues Brothers"-legenden mødte Spock og Co. blot få timer før en dødelig overdosis.

John Belushi var en af USA's største komikere og entertainere i 1970'erne og starten af 1980'erne. Han medvirkede bl.a. i tv-showet "Saturday Night Live", Steven Spielbergs "1941" og musical-komedien "The Blues Brothers".

Belushi døjede dog i årevis med stofmisbrug, og den 5. marts 1982 døde han blot 33 år gammel af en overdosis efter at have fået en indsprøjtning af både heroin og kokain.

Læs også: Quentin Tarantino håber stadig, at hans "Star Trek"-film bliver lavet

Og nu er det kommet frem, at tidligere den samme dag havde Belushi besøgt settet på en af det års største film, "Star Trek II: The Wrath of Khan". Det afslørede "Star Trek"-historikeren Mark A. Altman forleden under en online-visning af filmen:

"John Belushi besøgte settet. Han kom, fordi han gerne ville forfine sin Shatner-parodi. Så han kom og iagtog Shatner på settet hele dagen."

Belushi havde tidligere parodieret netop William Shatner i en "Saturday Night Live"-sketch, hvor Belushi spillede kaptajn Kirk om bord på rumskibet Enterprise, som Shatner i sin tid spillede i den oprindelige "Star Trek"-serie.

Altman fortalte i øvrigt, at Belushis besøg faldt på en tragisk dag: "Og den samme aften ville filmholdet gerne have Belushi til at komme til wrap-festen og synge 'The Blues Brothers'. Og det var den aften, han døde af en dødelig overdosis på Chateau Marmont-hotellet."

Herunder kan du se Belushis fantastiske parodi på Shatners kaptajn Kirk:

Kommentarer

John Belushi besøgte settet på "Star Trek II: The Wrath of Khan" på sin dødsdag

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen