John Carpenter: "Halloween Ends" bliver næppe seriens sidste kapitel

Så længe der er penge i franchisen, så skal masken nok blive samlet op igen.

Det kan godt være, at "Halloween Ends" bliver det endelige opgør mellem Laurie Strode og Michael Myers. Men det betyder ikke, at maskernes nat er endegyldigt forbi. I hvert fald ikke så længe der er penge at hente.

John Carpenter, der skabte "Halloween"-franchisen med originalfilmen fra 1978, fortæller selv i et nyt interview, at han ikke regner med, at "Halloween Ends" bliver det sidste, vi kommer til at se til den maskebærende morder Michael Myers: 

"Hvis filmen tjener penge, så tror jeg ikke det er slut. Film, der tjener penge, har det med at genoplive den næste i rækken."

SE OGSÅ: TRAILER: MICHAEL MYERS OG LAURIE ER KLAR TIL DET ENDELIGE OPGØR I "HALLOWEEN ENDS"

"Halloween Ends" bliver kulminationen på David Gordon Greens ("Joe", "Pineapple Express") "Halloween"-trilogi, der fungerede som direkte opfølgere til Carpenters oprindelige film.

Carpenter selv har denne gang været med om bord i en producer-rolle og har desuden haft en aktiv finger med i den nye trilogis musik.

Det ligger ikke i kortene, at Green skal forøge sin trilogi med endnu en film. Produktionsselskabet Blumhouse har ikke længere filmrettighederne til franchisen efter "Halloween Ends". Men derfor kan franchisen sagtens samles op af en ny filmmager. Det hele står og falder måske på, hvordan "Halloween Ends" klarer sig økonomisk, når den får premiere senere i år. 

Kommentarer

John Carpenter: "Halloween Ends" bliver næppe seriens sidste kapitel

  • ★★★★0

    En kendt franchise slutter vel aldrig. Også selvom Ends skulle floppe, så vil serien nok blive genoplivet på et tidspunkt. 

    Babo16-08-22 12:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen