John Carpenter laver musikken til ny "Halloween"

Hvis man er fan af John Carpenters synth-drevne musik til film som "Halloween", "The Fog" og "Assault on Precinct 13", kan man godt begynde at glæde sig.

Carpenter fortæller i et nyt interview med Billboard, at han ikke alene vil fungere som executive producer på den nye kommende "Halloween"-film, men at han også vil stå bag musikken til filmen om den maskeklædte, psykopatiske seriemorder Michael Myers.

Indtil videre har Carpenter dog ikke besluttet sig for, hvordan han vil gribe projektet an – om han vil lave et helt nyt score, opdatere det gamle eller kombinere de to ting. Ifølge Carpenter skal han se filmen først for at vurdere, hvad der vil fungere bedst.

Den 69-årige instruktør og komponist stod senest bag kameraet på filmen "The Ward" fra 2010 og har i de sidste par år primært fokuseret på at lave ny original musik (ikke til film), som han har turneret rundt om i verden med sammen med sin søn og gudsøn.

De i alt 10 film i "Halloween"-serien, herunder to remakes af Rob Zombie, har omsat for næsten 400 mio. dollars verden over. Senest John Carpenter var involveret i en film i franchisen var med "Halloween III: Season of the Witch" fra 1982, hvor han var producer og lavede musikken. Den nye film står til udgivelse 19. oktober 2018.

Kommentarer

John Carpenter laver musikken til ny "Halloween"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen