John Carpenter laver musikken til nye "Halloween"-film

"Jeg er ombord, let's go."

2018 var året, hvor Michael Mayers vendte tilbage med "Halloween", hvor franchisens skaber, John Carpenter, var involveret som komponist. Filmen indtjente i alt 255 mio. dollars og er i øjeblikket den bedst indtjente slasherfilm siden "Scream" (uden at tage højde for inflation).

Siden da er to fortsættelser blevet annonceret: "Halloween Kills" og "Halloween Ends", der udkommer i henholdsvis 2020 og 2021. Og nu er det blevet bekræftet, at Carpenter også vil komponere musikken til de to fortsættelser. Det har manden selv afsløret i et interview med comicbook.com.

Se også: Moovy guider til årets Halloween-film - fra Carpenter til "Halloween"

Ved spørgsmålet om hans komponistrolle i 2018-udgaven svarede han: "Jeg elskede det. Det var rigtig sjovt. Og jeg komponerer scoren, laver en ny score. Det er altid sjovt". 

For at undgå spekulationer bekræftede han efterfølgende sin tilbagevenden som komponist. "Jeg er ombord, let's go". Carpenter har tidligere komponeret musik til sine egne film, såsom "Assault on Precinct 13" og den originale "Halloween". Han har også udgivet soloalbums, som han turnerede med i 2018.

"Halloween Kills" og "Halloween Ends" bliver instrueret af David Gordon Green med manuskript af Green og Danny McBride, der også stod bag 2018-udgaven. Jamie Lee Curtis vender også tilbage.

Kommentarer

John Carpenter laver musikken til nye "Halloween"-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen