John Cena i kikkerten til "Duke Nukem"-film

Paramount ønsker at se wrestleren i titelrollen som den politisk ukorrekte spil-figur.

Han er stor og pumpet. Han ryger, drikker og taler grimt. Og så lammetæver han rumvæsener og redder Jorden. Duke Nukem var i 90'erne computerspillenes anti-helt, og rygtebørsen har længe svirret om en potentiel film, men nu ser det ud til, at der faktisk er hold i nogle af rygterne. John Cena, som nok er bedst kendt som pro-wrestler, er i dialog med Paramount om titelrollen som det nærmest komisk-maskuline muskelbundt.

Der er stadig ikke meldt hverken instruktør eller manuskriptforfatter ud, men Michael Bays selskab Platinum Dunes skal producere, hvilket uden tvivl er en garant for et heftigt testosteron-niveau. Selskabet har blandt andet produceret de to seneste "Teenage Mutant Ninja Turtles"-film samt reboots af flere horror-klassikere som "A Nightmare on Elm Street" og "Friday the 13th". John Cena kan i øjeblikket opleves i biograferne, hvor han lægger stemme til tyren Ferdinand i animationsfilmen af samme navn.

SOM SCHWARZENEGGER PÅ STEROIDER

Duke Nukem så første gang dagens lys i computerspillet fra 1991. I 1996 udkom tredje spil i serien, "Duke Nukem 3D", hvilket også blev det mest populære spil i serien, hvor man i bedste "Doom"-stil løber rundt og smadrer diverse rumvæsener, monstre og andet godtfolk. Spillet er smækfyldt med popkulturelle referencer, og selve Duke Nukem-karakteren er et sammenkog af 70'ernes, 80'ernes og 90'ernes primitive actionhelte. Flere gange er spillet blevet kritiseret for at promovere både vold, mord og pornografi, men det var stadig en kommerciel succes med mange millioner solgte kopier.

Det vides endnu ikke, hvornår filmen går i produktion, men hvis John Cena lander hovedrollen – og med et produktionsselskab allerede på plads – kan det meget vel gå meget hurtigt med at få tilknyttet både instruktør og manuskriptforfatter.

Kommentarer

John Cena i kikkerten til "Duke Nukem"-film

  • ★★★★★0

    John Cena? Jeg kendte ham ikke, så jeg så for mig Michael Cera. Det havde nok været et fejlcast. 

    Lars!23-01-18 23:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen