John Krasinski kunne have været Captain America

Hvis nogen beder dig om at tænke på Captain America, så ser du sandsynligvis Chris Evans for dig, da han nu har optrådt i rollen i hele fire film. Selvom han ser ud til at eje rollen, så var det dog ikke altid åbenlyst, at det var ham, som skulle bringe den amerikanske superhelt til det store lærred.

På et tidspunkt var det nemlig ingen ringere end John Krasinski - kendt som Jim Halpert fra komedieserien "The Office" - som gik til auditions på rollen. Ikke alene det - han blev også inviteret til filmstudiet, hvor filmen skulle optages, og de testede ham med dragten på. Det blev dog som bekendt ikke Krasinski. Som han selv siger i et interview:

"For at være helt ærlig - jeg er vild med Chris, han er en virkelig god ven, og så snart jeg hørte, at de overvejede ham, så tænkte jeg, 'han kommer til at få den, og jeg er glad på hans vegne'. Han er så perfekt til rollen, og han har gjort et virkelig godt stykke arbejde."

Krasinski er dog ikke afvisende overfor at blive en del af Marvel-universet, hvis han får chancen - gerne som en af Captain Americas fjender.

Snart er John Krasinski aktuel i krigsthrilleren "13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi", som er instrueret af Michael Bay. 

Kommentarer

John Krasinski kunne have været Captain America

  • ★★★0

    ..'amen er der ikke en superhelt til alle og en fra Hollywood. Hvis nu der $€£ i det? 

     

    Gasivodo 4-02-16 01:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen