"John Wick 4" bliver seriens længste film

Men bare rolig – du behøver ikke afsætte en hel wickend til at se den.

Til foråret vender Keanu Reeves tilbage som eks-lejemorderen John Wick i den stadig unavngivne "John Wick 4", hvori titelhelten nok en gang tvinges til at gå i clinch med gamle kollegaer og fjender, før han omsider kan nyde sit otium.

For få uger siden fik vi den første trailer til filmen, som ikke gjorde os meget klogere på plottet. Vi ved dog, at ud over Reeves så vender også Ian McShane, Lance Reddick og Laurence Fishburne tilbage foran kameraet, mens Chad Stakhelski igen sidder i instruktørstolen, og den danske mesterfotograf Dan Laustsen støber billedsiden.

Se også: Interview: Den danske "John Wick"-fotograf, Dan Laustsen

Men i et nyt interview med Collider afslører Stakhelski én interessant ting om actionfranchisens nyeste kapitel: den bliver seriens hidtil længste film.

Mens den første "John Wick"-film havde en spilletid på 101 minutter, så varede de (indtil nu) to fortsættelser hhv. 122 minutter og 131 minutter. Sagt med andre ord: "John Wick 4" bliver minimum 2 timer og 12 minutter lang.

Stahelski fortæller ydermere, at filmen næsten er færdiggjort i klipperummet – det er blot de visuelle effekter og underlægningsmusikken, som mangler at blive finjusteret.

"John Wick: Chapter 4" tømmer sine magasiner i de danske biografer den 23. marts.

Kommentarer

"John Wick 4" bliver seriens længste film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen