"John Wick 4" har allerede fået en premieredato

"John Wick: Chapter 3 - Parabellum" nåede ikke engang at være en uge i biograferne, før kapitel 4 blev annonceret.

Den tredje film om Keanu Reeves' actionhelt har allerede indtjent godt 93 mio. dollars på verdensplan på få dage – og har sågar omsider skubbet Marvels "Avengers: Endgame" ned fra billetlugernes tronstol.

Se også: Keanu Reeves: "John Wick" fortsætter, så længe publikum er interesseret

Derfor er det intet under, at filmselskabet Lionsgate allerede har annonceret en 4'er, og de har sågar også løftet sløret for filmens udgivelsesdato: 21. maj 2021.

For nylig interviewede Moovy TV den danske "John Wick"-fotograf Dan Laustsen, som har skudt franchisens to seneste film. Da vi spurgte ind til en 4'er, sagde han:

"Jeg har altid sagt: '4'eren... I skal ikke ringe til mig!' Så siger Chad (Stahelski, filmens instruktør, red.): 'Jeg har jo dit telefonnummer'. Så siger jeg: 'Jeg tager ikke nummeret'."

Laustsen indrømmer dog, at man aldrig skal sige aldrig... "Altså, jeg ved det ikke. Lige nu skal jeg ikke lave nummer fire. Men lad os se, hvad der sker. Man aner det jo ikke. Det kommer jo an på, hvordan 3'eren kommer til at gå..."

"John Wick: Chapter 3 - Parabellum" kan jo allerede betegnes som en succes, så mon ikke Chad Stahelski snart giver Laustsen et kald? Du kan se det komplette interview med den Oscar-nominerede fotograf herunder:

Kommentarer

"John Wick 4" har allerede fået en premieredato

 • ★★★★0

  Det bliver engang på Netflix jeg fanger den. Hvis altså ikke der er andet bedre på menu. Det er kørt for langt ud og blevet trivielt nu. 

  Kom med noget smartere old school, Hollywood. 

  Babo21-05-19 10:34

 • ★★★★★0

  Jeg hilser egentlig nyheden velkommen. Jeg kunne vildt godt lide de to første film og havde håbet på en slags kulmination på fortællingen i 3'eren, som i stedet virkede som én lang første akt. Måske 4'eren i stedet vil levere et godt punktum og give Wick og universets mange spændende bifigurer (som blev kriminelt overset i 3'eren) et ordentligt exit. Det kan selvfølgelig også bare ende som mere af det samme...

  The Insider21-05-19 10:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen