"John Wick 4" udskudt et helt år til foråret 2023

Den fjerde film om Keanu Reeves’ tidligere lejemorder skulle faktisk oprindeligt være udkommet tilbage i maj.

Udsatte premieredatoer er igen ved at blive en hyppigt tilbagevendende overskrift på filmnyhedsfronten – seneste eksempel er "John Wick: Chapter 4", som tilbage i maj 2020 blev udskudt fra maj 2021 til maj 2022, men som nu udskydes næsten et helt år yderligere.

Det slås fast i en ultrakort teaser, som kan ses hos Variety, der samtidigt understreger, at filmens nye, amerikanske premieredato er 24. marts 2023.

Læs også: "John Wick"-instruktør arbejder stadig på "Highlander"-remake

Den fjerde film i sagaen om John Wick lander formentlig cirka samtidigt i de danske biografer. Filmens titel er ikke blevet offentliggjort endnu, men lækkede billeder har antydet, at filmen er blevet døbt "John Wick: Hagakure" – ordet hagakure stammer fra en japansk bog fra 1700-tallet om samuraier og heltemod.

Keanu Reeves vender naturligvis tilbage som Wick – en forhenværende, toptrænet lejemorder, som lagde karrieren på hylden for at leve med sit livs kærlighed, men som tvinges ned i den kriminelle underverden igen ovenpå en lang række ugerninger og attentater.

Rollelisten byder også på store navne som Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Ian McShane, Scott Adkins og Lance Reddick.

Og ifølge IMDb er danske Dan Laustsen nok en gang at finde bag filmholdets kameraer – Laustsen var også cheffotograf på "John Wick: Chapter 2" og "John Wick: Chapter 3 - Parabellum", og du kan se Moovy TV's interview med den Oscar-nominerede, danske billedmager her:

Kommentarer

"John Wick 4" udskudt et helt år til foråret 2023

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen