"John Wick"-instruktør arbejder stadig på "Highlander"-remake

Remaket af kultklassikeren fra 1986 lader vente på sig.

En genindspilning af "Highlander" har været på tegnebrættet i talrige år, og helt tilbage i 2016 kom det frem, at "John Wick"-instruktøren Chad Stahelski havde fået tjansen som remakets instruktør. Optagelserne skulle også være gået i gang engang i 2018.

Den oprindelige "Highlander" kredser om en højlænder ved navn Connor MacLeod (Christopher Lambert), der i fortidens Skotland opdager, at han er medlem af en race af stærke, udødelige krigere, der kun kan dræbes ved at få hovedet kappet af.

MacLeod bliver undervist af spanske Ramírez (Sean Connery) og i vores nutid gør han sig klar til opgøret med den grumme Kurgan (Clancy Brown), som har plaget MacLeod i århundreder.

Læs også: "John Wick"-instruktørerne arbejder på "The Matrix 4"

Stahelski, som er i fuld gang med forarbejdet på "John Wick 4", slår dog fast over for Discussing Film, at hans "Highlander"-remake stadig i live:

"Vi er i fuld gang med at justere manuskriptet, skrive, udtænke sekvenserne og finde ud af, hvordan alt skal laves."

Stahelski kommer dog ikke med noget bud på, hvornår optagelserne går i gang, eller hvornår vi kan regne med at se den nye "Highlander" i biffen.

I mange år var Ryan Reynolds på tale som filmens hovedrolleindehaver, men Stahelski kommer heller ikke med noget nyt i forhold til filmens rolleliste.

Kommentarer

"John Wick"-instruktør arbejder stadig på "Highlander"-remake

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen