"John Wick"-instruktør skal genoplive "Highlander"

Det tør siges, at shoot 'em up-filmen "John Wick" har gjort indtryk på studiebosserne i Hollywood. Først blev den ene af filmens instruktører, David Leitch, hyret til at overtage "Deadpool 2", og nu er det så instruktørmakkeren Chad Stahelskis tur til at score sig en populær franchise.

Lionsgate har således set Stahelski som den udvalgte, der skal gøre "Highlander"-universet populært igen.

"Jeg har været stor fan af den originale film, siden jeg så den i high school. Det er gode temaer om udødelighed, kærlighed og identitet, som sammen er pakket ind i en farverig mytologi. Jeg kan ikke komme i tanke om en bedre franchise, som giver muligheden for at skabe interessante karakterer, mytiske temaer og actionscener," fortæller Chad Stahelski.

Netop actionscener er Chad Stahelskis speciale. Han kommer fra en anerkendt karriere i Hollywood som stuntkoordinator og second unit-instruktør på alt fra "The Matrix" til "Captain America: Civil War", men med "John Wick" og snart "John Wick 2" synes hans fokus nu at ligge på instruktørfaget.

Arven fra den første film

Det er uden tvivl, som Stahelski også siger, den kultdyrkede mytologi omkring den første "Highlander" fra 1986 og ikke de mange billigt producerede viderefortællinger, som Lionsgate har kæmpet for at lave siden 2008.

Apropos "Deadpool" så var det længe meningen, at Ryan Reynolds skulle spille den udødelige højlænder Connor MacLeod. Tom Cruise var tiltænkt rollen som hans spanske lærermester Juan Sanchez Villa-Lobos Ramirez, som på sin vis blev udødeliggjort af Sean Connery i den første film.

Der er endnu ingen forlydender om, hvem der bliver den nye MacLeod, og der mangler også at blive fundet en manuskriptforfatter til projektet. Én ting er dog sikkert, hvis man skal følge mytologien fra den oprindelige "Highlander": There can be only one!

Kommentarer

"John Wick"-instruktør skal genoplive "Highlander"

  • ★★★★★★0

    De kunne da bar' hive Christopher Lambert ind og lade ham spille Ramirez. Det ville være et meget godt call-back til den originale serie og der er en reel chance for, at Lambert kan ramme en spansk accent mere præcist end Connery gjorde. :D

    Zero Cool23-11-16 19:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen