John Williams og Alan Silvestri deler Spielbergs to næste film imellem sig

Kan man forestille sig en Steven Spielberg-film uden tilhørende score begået af legendariske og Oscar-vindende John Williams? Det er vanskeligt, eftersom komponisten har leveret musik til alle med undtagelse af to af Spielbergs spillefilm igennem fem årtier.

Ikke desto mindre skal Williams ikke lave scoret til Spielbergs kommende fremtidsfilm "Ready Player One". Det skal derimod Alan Silvestri som blandt andet er kendt for at have leveret musikken til "Tilbage til fremtiden"-filmene, hvor Spielberg i sin tid fungerede som producer. 

Spielberg har udover "Ready Player One" også en anden film på vej. Det drejer sig om "The Papers", som handler om den berygtede Pentagon-rapport, der kom til at spille en betydelig rolle i forbindelse med Vietnam-krigen. Dén film byder blandt andet på det første samarbejde mellem Tom Hanks og Meryl Streep. 

Eftersom begge film vil befinde sig i post-produktionsfasen samtidig, har Spielberg derfor valgt, at John Williams skal skabe musikken til netop "The Papers", hvilket bliver deres 28. samarbejde. Og de to blev enige om, at Alan Silvestri var det perfekte valg til "Ready Player One", som får premiere i marts 2018.

"The Papers" kommer i de danske biografer i april 2018.

Kommentarer

John Williams og Alan Silvestri deler Spielbergs to næste film imellem sig

 • 1

  Alan Silvestri lyder som et fornuftigt valg til Ready Player One. Jeg ville gerne have hørt et Williams score til den, men manden bag BttF musikken kan jeg ikke brokke mig over.

  Superknys 8-07-17 13:12

 • 1

  Og manden bag Predator :-)

  PatrickJane 8-07-17 17:28

 • ★★★★★1

  Jeg nød i dén grad også mandens score til "Cosmos". Derudover er det sgu ikke så mange vanvittigt interessante projekter, han har haft gang i siden årtusindskfitet. Derfor: dejlig nyhed!

  The Insider 8-07-17 23:23

 • ★★★★★1

  Jeg har slet ikke tal på, hvor mange snitter jeg har ordnet (første gang) til temaet til BttF, så finger op herfra!

  davenport 8-07-17 23:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen