"Joker" caster Alec Baldwin til skurkefortællingen med Joaquin Phoenix

Rygterne går på, at Baldwins rolle vil lede tankerne hen på en vis Donald Trump.

Alec Baldwin ("Mission: Impossible – Fallout") slutter sig til et i forvejen imponerende cast bestående af Robert De Niro, Zazie Beetz ("Deadpool 2"), Marc Maron ("GLOW") og Joaquin Phoenix, hvor sidstnævnte skal spille hovedrollen som Batmans ærkenemesis Jokeren i filmen om skurkens skabelseshistorie.

Baldwin har ifølge The Hollywood Reporter landet rollen som Thomas Wayne, der er far til ingen ringere end Batman himself i "Joker", som bliver styret af "The Hangover"-instruktøren Todd Phillips. Rygterne går på, at Baldwins udgave af Thomas Wayne vil lede tankerne hen på en vis Donald Trump, hvilket for så vidt giver god mening, eftersom Baldwin har excelleret i at parodiere den amerikanske præsident i underholdningsprogrammet Saturday Night Live.

Den nye "Joker"-historie skulle efter sigende blive en dyster, jordnær og hårdkogt kriminalfilm inspireret af Martin Scorsese-værker såsom "Taxi Driver" og "The King of Comedy", der i øvrigt begge har Robert De Niro i hovedrollen.

"Joker" får dansk biografpremiere 3. oktober 2019.

Kommentarer

"Joker" caster Alec Baldwin til skurkefortællingen med Joaquin Phoenix

  • ★★★★★★0

    Jo flere detaljer der dukker op om denne film, jo mindre lyst får jeg til at se den.

    Zero Cool29-08-18 10:19

  • ★★★★0

    Jeg tror(og håber) at idéen om at han skal spille en Trump-lignende karakter stammer fra nogle journalister, der tog en joke for seriøst.

    Kruse29-08-18 10:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen