Jokerens oprindelse skabes af "The Hangover"-instruktør og Martin Scorsese

Warner Bros. og DC er på et tidligt stadie begyndt at udvikle en film om Jokerens oprindelseshistorie som en udvidelse til Batman-universet, og de har bragt nogle store kanoner ombord, herunder selveste Martin Scorsese.

"The Hangover"- og "War Dogs"-instruktøren Todd Philips skal instruere projektet og skrive manuskriptet med "The Fighter"-manuskriptforfatteren Scott Silver. Scorsese skal producere sammen med Philips.

Filmen skal lancere en udvidelse af DC's film-univers, som har til formål at skabe nye historier med forskellige skuespillere til at spille de ikoniske karakterer. Derfor vil Jared Leto ikke gentage rollen i denne version af karakteren. Han skal dog efter sigende vende tilbage i en fortsættelse til "Suicide Squad" og i en Harley Quinn-spinoff.

Så vi får muligvis en ny og yngre skuespiller at se i rollen som den ikoniske tegneserieskurk. Intentionen er at lave en mørk, jordnær og hårdkogt kriminalfilm, som skal foregå i begyndelsen af 80'ernes Gotham City. Den skulle ikke være lig de andre DCEU-film, men mere føles som en af Martin Scorseses film fra den æra såsom "Taxi Driver", "Raging Bull" eller "The King of Comedy".

Philips og Silver er allerede begyndt at skrive manuskriptet, men der er intet nyt om, hvordan denne nye inkarnation og dette nye filmtiltag passer ind i det eksisterende DC-filmskema.   

Kommentarer

Jokerens oprindelse skabes af "The Hangover"-instruktør og Martin Scorsese

  • ★★★0

    Jeg ville helt sikkert være interesseret i projektet hvis det bare havde været en anden jokers oprindelse end Letos version :/

    MOVIE100023-08-17 11:44

  • ★★★★★0

    Nu får vi endelig svaret, som ingen har ventet på, nemlig hvorfor han har en tattovering i panden, der siger "damaged". 

    ... men nu googlede jeg og fandt ud af, at han fik den lavet, fordi Batman havde slået hans tænder ud, ifølge David Ayer.

    Nej hvor jeg dog hader denne tandløse version af Mr. J. 

    Lars!23-08-17 12:43

  • 1

    Hold nu, ingen er interesseret i hans oprindelseshistorie! Det fede ved hans karakter, er jo netop at vi ikke med sikkerhed ved hvem han var FØR han blev til Jokeren. Og Jared Letos joker var virkelig pinagtig ringe.

    Kyllingebenet23-08-17 14:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen