Jonah Hill får Oscar-nomineret skuespillerinde til sin instruktørdebut

Med to Oscar-nomineringer under sit bælte har 33-årige Jonah Hill nu valgt at kaste sig ud i sin første film bag kameraet, og den er ikke kommet så tosset fra land.

Hill er meget tæt på at sikre sig kompetent hjælp fra sin kvindelige kollega, den fire gange Oscar-nominerede Michelle Williams, til sin instruktørdebut "Mid-90s".

"Mid-90s" beskrives som en klassisk coming-of-age film, der foregår i det for tiden så dyrkede årti. Her følger man den 12-årige dreng Stevie, som med en alenemor, en voldelig storebror og et snobbet skolemiljø finder sit andet hjem og dannelse blandt en gruppe skateboardere.

Der er lagt op til en klassisk dannelsesfortælling, hvor Jonah Hill tilsyneladende omfavner sin mere seriøse og dramatiske side, end tilfældet var med bl.a. "21 Jump Street" og "Sausage Party", der også havde historien af skuespilleren.

Udover Michelle Williams kan Hill også finde stor opbakning i filmens producer, Scott Rudin. Han er en af de mest kvalitetsbevidste producere i Hollywood og har udover de seneste mange film af Coen-brødrene fået Oscar-nomineringer for film som "The Social Network", "The Grand Budapest Hotel" og i år "Fences".

Hvis alt går som planlagt, starter optagelserne på filmen i juni.

 

Kommentarer

Jonah Hill får Oscar-nomineret skuespillerinde til sin instruktørdebut

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen