Jordan Peele afslører titlen på sin næste film med ny teaser-plakat

Manden bag horrorhittet "Get Out" er i færd med at forberede endnu en social thriller, der får titlen "Us".

I 2017 blev komikerhatten udskiftet med instruktørkasketten for amerikanske Jordan Peele. Det udmøntede sig i den gennemførte gyserfortælling "Get Out", der tog både biografgængere og anmeldere med storm, og Peele vandt sågar en Oscar for bedste originale manuskript, da de prestigefyldte priser blev uddelt i marts. Nu er filmmageren så småt ved at lade op til sit næste projekt.

På Twitter har Jordan Peele afsløret den første teaser-plakat til sin næste film, som får titlen "Us". Selvom der endnu ikke vides meget om filmens plot, så forlyder det, at handlingen vil kredse om to par, hvor det ene er afroamerikansk, mens det andet er hvidt. Desuden skulle der igen være tale om en såkaldt social thriller, akkurat som "Get Out" også var det.

Ifølge Variety skulle Peele have kig på Lupita Nyong'o og Elisabeth Moss til to af hovedrollerne. Nyong'o blev i 2014 tildelt prisen for bedste kvindelige hovedrolle af Oscar-akademiet for sin præstation i "12 Years a Slave", mens Moss sidste år spillede overfor danske Claes Bang i Ruben Östlunds "The Square" og for tiden er aktuel i anden sæson af den dystopiske tv-serie "The Handmaid's Tale".

Derudover er Winston Duke – der tidligere på året stjal billedet i "Black Panther" og ligeledes kan ses i "Avengers: Infinity War" – på blokken til at medvirke i projektet.

Du kan se den første teaser-plakat til "Us" herunder. Filmen får dansk premiere 14. marts 2019.

Kommentarer

Jordan Peele afslører titlen på sin næste film med ny teaser-plakat

  • ★★★★0

    Man kan kun være klar efter Get Out. Håber ikke det var et lucky punch. 

    Babo10-05-18 14:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen