Jordan Peele overvejer at lave "Get Out 2"

Der er angiveligt flere historier at fortælle i universet fra én af sidste års helt store filmiske overraskelser.

Umiddelbart virker Jordan Peeles særdeles vellykkede horror-komedie "Get Out" fra sidste år som en fin og ret så afrundet historie, men i kølvandet på filmens overraskende succes hos såvel publikum som anmeldere er det ikke så sært, at instruktøren nu overvejer en fortsættelse.

"Get Out", som er Peeles instruktørdebut, og som han selv betegner som en "social thriller", er blevet nomineret til hele fire Oscars – herunder den mest prestigefyldte i form af Bedste film – hvilket er sjældent for en film i horror-genren. 

På spørgsmålet om en mulig toer udtaler Peele: "Jeg vil så absolut seriøst overveje det. Jeg elsker det univers og føler, der er mere historie at fortælle. Jeg ved ikke, hvad det er lige nu, men der er nogle løse ender... du kender filmen."

Det kan dog have relativt lange udsigter, inden en eventuel "Get Out 2" får premiere, eftersom Peele har en original, unavngiven thriller på bedding hos Universal. 

Det er endvidere på nuværende tidspunkt uvist, om instruktøren overhovedet er i dialog med filmselskabet Blumhouse Productions, der stod bag originalen, om en mulig fortsættelse. 

Hvorvidt "Get Out" løber med én eller flere gyldne statuetter, finder vi ud af natten mellem 4. og 5. marts i forbindelse med det store Oscar-show. 

Kommentarer

Jordan Peele overvejer at lave "Get Out 2"

  • 0

    Vist mere end blot overvejer. Han skulle være godt inde i skrivefasen allerede.. :-)

    Martinio07 9-02-18 16:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen