Jordan Peeles næste film udkommer i december 2024

Manden bag "Get Out" og "Nope" har sit næste projekt i sigtekornet.

Der er ganske forståeligt stor opmærksomhed omkring, hvad multitalentet Jordan Peele giver sig i kast med.

I satireprogrammet "Key & Peele" (2012-2015) slog han sit navn fast som en af USA's bedste komikere, før han tog hul på en karriere som filminstruktør og vandt en Oscar for sit manus til debutfilmen "Get Out" – et manuskript, som USA's forfatterforbund i øvrigt kårede til det 21. århundredes bedste drejebog.

Peeles efterfølgende film, "Us" og "Nope", har ikke oplevet den samme grad af succes, men de har tilsammen vundet over 100 filmpriser og har klaret sig godt ved billetlugerne.

Så der er tydeligvis mange Peele-fans derude, der nu kan glæde sig over, at filmmageren nu har sin 4. spillefilm i støbeskeen. Det skriver Variety.

Læs også: Jordan Peele om "Get Out 2": Man skal aldrig sige aldrig

Peeles næste film er dog indhyllet i mystik. Vi ved simpelthen intet om projektet – hverken titlen, genren eller de skuespillere, som Peele har i kikkerten.

Vi ved dog, at Peeles 4. opus udkommer i USA den 25. december 2024. Det er vel at mærke blot fem dage efter premieren på James Camerons "Avatar 3", så Peeles sponsorer har tydeligvis stor tillid til filmmagerens næste gådefulde genialitet.

Peele arbejder også p.t. som producer på et kommende remake af Wes Craven-gyseren "The People Under the Stairs" fra 1991, som oprindeligt blev døbt "Rædslernes hus" herhjemme.

Kommentarer

Jordan Peeles næste film udkommer i december 2024

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen