Josh Brolin: Det er okay, hvis fans hader mig efter "Infinity War"!

Brolins rolle som Thanos bliver præsenteret som "den nye generations Darth Vader".

Josh Brolin har det okay med, at nogle fans nok kommer til at hade ham efter at have set ham gå op imod The Avengers i den kommende "The Avengers: Infinity War". Brolins Thanos kommer endelig til at indtage sin plads som den skurk, ikke bare for Avengers, men for MCU-universet som et hele. I filmen lægger Thanos sig udover The Avengers også ud med Doctor Strange, Spiderman og Guardians of the Galaxy.

I et nyligt interview med Collider talte Brolin om rollen og karakterens handlinger, og han kaldte sit  samarbejde med Russo-brødrene, der instruerer filmen, for en af de største oplevelser, han har haft.

"Jeg ved ikke, hvordan jeg kan være andet end glad. Hvis alle hader mig til slut, jeg ved ikke, vil det være det værd, hvis det er en fantastisk film? Måske," fortalte Brolin.

Destruerer koldblodigt halvdelen af universet

Hvis Brolins portræt af Thanos er i nærheden af, hvordan karakteren er i tegneserierne, er det ikke svært at forestille sig, hvorfor fans får det svært med ham efter at have set filmen.

Den tegnede Thanos gik på et tidspunkt så vidt som til koldblodigt at destruere halvdelen af universet efter at have samlet "infinity"-stenene. Hvis noget lignende sker i "Infinity War", kan Thanos sagtens blive en af de mest destruktive karakterer i hele Marvels superhelte-univers.

Selv hvis flere fans kommer til at hade Thanos af et godt hjerte, kan dette blive et plus for karakteren og for Marvel, der har været kritiseret for at have et "skurke-problem". Skurkene er simpelthen ikke overbevisende nok. Hvis nogen kan rette op på det, må det være Thanos.

Kommentarer

Josh Brolin: Det er okay, hvis fans hader mig efter "Infinity War"!

 • ★★★★0

  Men folk elsker jo Darth Vader? 

  Lars!21-10-17 08:04

 • ★★★★★★0

  Men folk elsker jo Darth Vader? 

  Jamen bag facaden på Vader der sig jo også en lillle sød og forskræmt tudeprins, med et godt hjerte....eller noget. Thanos er the real deal;-)

  T. Nielsen21-10-17 19:34

 • ★★★★0

  Jamen bag facaden på Vader der sig jo også en lillle sød og forskræmt tudeprins, med et godt hjerte....eller noget. 

  No. 

  It's not true :'(

  It's IMPOSSIBLE! 

  Lars!21-10-17 20:13

 • ★★★★★★0

  Jamen bag facaden på Vader GEMMER der sig jo også en lillle sød og forskræmt tudeprins, med et godt hjerte....eller noget. Thanos er the real deal;-)

  Hmm....Tror tror hjernen går i stå halvvejs i en sætning ret så ofte efterhånden:-/

  No. 

  It's not true :'(

  It's IMPOSSIBLE! 

  Ha ha:-D

  T. Nielsen21-10-17 21:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen