Josh Hartnett slutter sig til Christopher Nolans næste projekt

Nolans stjernespækkede film om fysikeren J. Robert Oppenheimer har allerede bl.a. Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr. og Matt Damon på rollelisten.

Hvad er det, man plejer at sige? En bombe er ikke sikker, men vi er alligevel bombesikre på, at Christopher Nolans kommende film om en af atombombens fædre, "Oppenheimer", bliver en af 2023's største kendis-komsammener.

Som vi rapporterede tilbage i september, da projektet blev offentliggjort, så skal Cillian Murphy spille hovedrollen i filmen som fysikeren J. Robert Oppenheimer, der var en del af det sagnomspundne Manhattan Project, som udarbejdede verdens første atomvåben under 2. verdenskrig.

Siden da har superstjernerne praktisk talt stået i kø for at skrive under på at medvirke i filmen – ud over Murphy består ensemblet p.t. af Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh og Rami Malek.

Læs også: Officielt: Efter 20 års samarbejde har Christopher Nolan kappet båndet til filmselskabet Warner Bros.

Og nu bekræfter Deadline, at Josh Hartnett ("Black Hawk Down", "Sin City") også får en birolle i "Oppenheimer". Den 43-årige skuespiller er måske nok ikke en decideret superstjerne længere, men det er endnu et genkendeligt navn på filmens imponerende rolleliste. Nolan overvejede i sin tid at hyre Hartnett til at spille Batman i "Batman Begins" – Christian Bale endte i stedet med at få rollen.

Vi ved dog endnu ikke, hvem Hartnett skal spille i Nolans film, som er baseret på den Pulitzer-belønnede bog "American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer" af Kai Bird og Martin J. Sherwin.

"Oppenheimer" udkommer i de amerikanske biografer den 21. juli 2023 – den får formentlig dansk biografpremiere dagen før.

Kommentarer

Josh Hartnett slutter sig til Christopher Nolans næste projekt

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen