Julekomedie med Jessica Chastain og Octavia Spencer har nu en instruktør

Manden bag "The Big Sick", Michael Showalter, får ansvaret for Jessica Chastains og Octavia Spencers rejse hjem til jul.

Efter en heftig budkrig med Paramount og Fox har Universal Studios vundet rettighederne til en kommende julekomedie med Jessica Chastain og Octavia Spencer.

Filmen har endnu ikke en titel, men den har nu en instruktør. Det bliver Michael Showalter, der scorede et hit sidste år med komedie-dramaet "The Big Sick". Showalter har blandt meget andet også instrueret flere afsnit af Netflix-serierne "Love" og "Grace and Frankie".

Jessica Chastain har været med til at skrive det oprindelige oplæg til manuskriptet, der kommer til at handle om to kvinder, som må overvinde mange udfordringer for at nå hjem til jul.

Projektet genforener Chastain og Spencer, der sidst arbejdede sammen i filmen "The Help" fra 2011. Deres samarbejde på denne film fik en del opmærksomhed tidligere på året, da Spencer fortalte, at Chastain havde kæmpet for, at de begge fik den samme løn. Spencer har ofte fået betalt mindre end sine hvide kolleger.

Kommentarer

Julekomedie med Jessica Chastain og Octavia Spencer har nu en instruktør

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen