Julemanden slår igen i "Violent Night 2"

David Harbour vender tilbage som alkoholiseret og blodig julemand i efterfølgeren til den knap så familievenlige julefilm.

"Die Hard" møder "Alene hjemme". Så kortfattet kan sidste års anti-julefilm, "Violent Night", beskrives.

Her bliver den søde højtid nemlig skudt i smadder med en omgang voldelig action-bonanza på selveste juleaften. For ud over at uddele gaver er julemanden – i skikkelse af "Stranger Things"-stjernen David Harbour – ikke bleg for at drikke sig i hegnet, slå på tæven og give forstyrrende elementer en røvfuld eller to.

Det får en gruppe barske lejesoldater at føle, da de tager en velhavende familie som gidsler juleaften. Det får nemlig julemanden helt op i det røde felt med blodige konsekvenser til følge.

Se også: Se julemanden gå amok i traileren til "Violent Night"

Hvis mere jule(u)hygge står højt på ønskelisten, er der nu godt nyt: "Violent Night 2" er nemlig i støbeskeen, og her vender holdet bag den originale film tilbage. Det rapporterer The Wrap.

Det er stadig sparsomt med detaljer om plottet, men ifølge instruktøren Tommy Wirkola arbejdes der på en cool idé, der udvider den eksisterende verden og dens omfang samtidigt med, at tonen fra den første film bibeholdes.

Det vides endnu ikke, hvornår "Violent Night 2" får premiere, men indtil da, må vi hellere være artige... Herunder kan du se Moovy TV's "Black Widow"-interview med Harbour, hvor vi til slut diskuterer en anden af mandens drømmeroller:

Kommentarer

Julemanden slår igen i "Violent Night 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen