"Jumanji 4" kommer måske tidligere end ventet

Vi venter dog stadig på en præcis premieredato på det næste actioneventyr med The Rock og Co.

Selvom de to seneste "Jumanji"-film indtjente hhv. 962 mio. dollars og 800 mio. dollars på verdensplan, så ved vi stadig ikke, hvornår franchisens næste kapitel lander i biffen.

Seriens seneste film, "Jumanji: The Next Level", endte endda med en cliffhanger, der antydede, at grænsen mellem Jumanji-spillets fantasiverden og den virkelige verden var blevet smadret.

Men seriens stjerner – herunder Dwayne 'The Rock' Johnson, Kevin Hart, Jack Black og Karen Gillan – har alle exceptionelt travlt med alskens projekter. Men ifølge franchisens producer, Hiram Garcia, er "Jumanji 4" endelig på vej ud af starthullerne.

Læs også: Kevin Hart om "Jumanji 4": Timingen skal være rigtig

Garcia fortæller Comicbook.com, at: "Vi har en rigtig sjov idé, og vi er klar til at præsentere den for Sonys filmafdeling, så de kan høre, hvad vi har udtænkt. Vi er virkelig spændte, og vi går snart i gang."

Det lyder altså til, at den 4. "Jumanji"-film (ovenpå de to seneste film og den første "Jumanji" fra 1995 med Robin Williams) går i produktion inden alt for længe.

Inden da skal Dwayne Johnson og "Jumanji"-instruktøren Jake Kasdan dog først lave julefilmen "Red One", som Garcia også producerer. Efter planen går "Red One" i produktion næste år, så hvis alt går godt, lander "Jumanji 4" formentlig i biffen senest i 2024.

Da "Jumanji: The Next Level" udkom på hjemmevideo, rejste Moovy TV i øvrigt til Californien for at tale med tre af filmens skuespillere. De eksklusive interviews kan du se her:

Kommentarer

"Jumanji 4" kommer måske tidligere end ventet

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen