"Jumanji"-stjerne ved ikke, hvornår (eller om) vi får endnu en fortsættelse

Karen Gillan er klar på at lave endnu en eventyrlig "Jumanji"-film, men hun aner ikke, om hun får lov til at lave en.

Det er hele 27 år siden, at vi første gang mødte det magiske brætspil Jumanji i filmen af samme navn, og først i 2010'erne fik vi to fortsættelser: "Jumanji: Welcome to the Jungle" og "Jumanji: The Next Level", som tilsammen indtjente næsten 1,8 mia. dollars på verdensplan.

Derfor dukker nyheder om "Jumanji 4" da også tit op på nettet, fordi franchisen er en stensikker pengemaskine for Sony Pictures.

Men snakken om franchisen er alligevel forstummet på det seneste, og nu antyder en afseriens stjerner, at vi faktisk ikke får flere fortsættelser...

Læs også: Kevin Hart om "Jumanji 4": Timingen skal være rigtig

Det er 34-årige, skotske Karen Gillan – der også er kendt for sine roller i "Doctor Who" og "Guardians of the Galaxy"-filmene – som på sin Instagram-profil skriver til en fan:

"Jeg tror, at der kommer endnu en film. Jeg ved bare ikke hvornår! Det er svært at få alles kalendere til at passe sammen. Men vi glæder os alle sammen."

Selvom Gillan tydeligvis er klar på flere actionfyldte eventyr i Jumanji-universet, så antyder hun altså, at hverken kontrakterne med skuespillerne er på plads, eller at seriens bagmænd har en tidsplan i støbeskeen. Og som hun også fastslår, så har hele castet – herunder Dwayne 'The Rock' Johnson og Kevin Hart – enormt travlt med alskens andre projekter i de kommende år.

Da "Jumanji: The Next Level" udkom på hjemmevideo, rejste Moovy TV i øvrigt til Californien for at tale med tre af filmens skuespillere – inklusive Morgan Turner, der spiller den samme karakter som Gillan, men i virkelighedens verden. De eksklusive interviews kan du se her:

Kommentarer

"Jumanji"-stjerne ved ikke, hvornår (eller om) vi får endnu en fortsættelse

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen