"Jurassic World 2" bliver piv-uhyggelig

Instruktøren af "Jurassic World", Colin Trevorrow, afslører, at fans godt kan forvente noget andet, end de er vant til, når det gælder dino-franchisen og "Jurassic World 2". Ikke mindst på grund af den nye films instruktør J.A. Bayona, der har beskæftiget sig med gysergenren i "Børnehjemmet" fra 2007 og hans kommende film "A Monster Calls".

"Den bliver mere spændingsladet og skræmmende. Jeg vidste, at jeg ønskede at få ham (Bayona, red) som instruktør på filmen, så historien er bygget op omkring hans evner," udtaler Trevorrow med henvisning til Bayonas erfaringer udi gys.

Trevorrow kom også ind på animatronics og CGI: "Der kommer helt sikkert til at blive brugt animatronics, til når dinoerne står stille og bevæger hofte og nakke. Vi har skrevet nogle muligheder for brug af animatronics ind i manuskriptet, hvilket J.A. Bayona også prioriterer."

Den første film blev kritiseret for at være for CGI-tung visse steder, og til det udtaler Trevorrow: "Jeg tror, at grunden til mangel på animatronics mest skyldtes Indominus Rexs fysik. Den var meget hurtig, løb ofte og havde brug for at kunne bevæge arme, ben, hoved og hale på én gang."

Trevorrow, der stadig er tilknyttet "Jurassic World 2" som producent, fortæller endvidere, at han ser frem til et tæt samarbejde med Bayona, der godt kunne komme til at minde om den måde, hvorpå Steven Spielberg og George Lucas samarbejdede om "Indiana Jones"-filmene.

"Jeg føler, at der her er mulighed for at skabe en situation, hvor to instruktører virkelig kan arbejde tæt sammen, hvilket er sjældent nutildags. De filmskabere, vi beundrer, gjorde det hele tiden," siger Trevorrow med henvisning til netop Lucas og Spielberg.

"Jurassic World 2" får premiere i juni 2018.

Kommentarer

"Jurassic World 2" bliver piv-uhyggelig

  • ★★★1

    Så længe der ikke kommer mere med hr. Krabbe, så klarer jeg det;-) 

    Gasivodo 3-10-16 02:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen