"Jurassic World 3" kommer i 2021 og har allerede premieredato

Efterfølgeren til kæmpehittet "Jurassic World" har ikke engang fået premiere endnu, men de glubske dinosaurer vender frygteligt tilbage i en tredje film om lidt over tre år.

Universal har allerede – her flere måneder før "Jurassic World"-opfølgeren med titlen "Jurassic World: Fallen Kingdom" får premiere – annonceret, at en tredje dino-film, som indtil videre blot bærer titlen "Jurassic World 3", rammer biograferne 11. juni 2021.

"Jurassic World" fra 2015, der udbyggede universet fra "Jurassic Park"-filmene, blev en gigantisk kassesucces og omsatte for i omegnen af svimlende 1,6 mia. dollars, hvorefter det ikke overraskende hurtigt blev afsløret, at flere fortsættelser var i støbeskeen. 

Colin Trevorrow, der instruerede "Jurassic World" og skrev "Jurassic World: Fallen Kingdom", skal sammen med Emily Carmichael ("Pacific Rim Uprising") levere manuskriptet til den tredje film.

Det er endnu uvist, hvem der skal sidde i instruktørstolen og dirigere dino-løjerne, og det er heller ikke bekræftet, hvorvidt hovedpersonerne fra de to første film, Chris Pratt og Bryce Dallas Howard, skal medvirke i trilogiens afsluttende kapitel. 

Dinosaurerne i "Jurassic World: Fallen Kingdom", der er instrueret af J. A. Bayona ("Syv minutter over midnat"), slippes løs og spreder skræk og rædsel i de danske biografer 7. juni. 

Kommentarer

"Jurassic World 3" kommer i 2021 og har allerede premieredato

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen