"Jurassic World 3" vil ikke byde på storstilet dino-krig

Advarsel: "Jurassic World: Fallen Kingdom"-spoilers følger herunder!

Til slut i den seneste "Jurassic Park"-film, "Jurassic World: Fallen Kingdom", oplevede vi, at dinosaurerne var sluppet løs og nu befandt sig overalt på Jorden.

Derfor havde mange forventet en film à la "Godzilla" og de nyeste "Abernes planet"-film, hvori hele menneskeheden tager kampen op mod de fremmede væsner.

Læs også: Fyret "Star Wars"-instruktør skal lave "Jurassic World 3"

Men en sådan film skal vi altså ikke sætte snuden op efter ifølge filmens instruktør, Colin Trevorrow, som også instruerede den første "Jurassic World".

"Jeg kan slet ikke se, hvad der skulle motivere dinosaurer til at angribe en by. De kan ikke mobilisere sig. Lige nu har vi dødsensfarlige rovdyr i naturområderne uden for byerne overalt i verden. De jager ikke mennesker i flok i byområder.

"Jeg er mere interesseret i en verden, hvor det er muligt, at en dinosaur pludselig løber ud foran dig på en tåget vej eller på en campingplads. En verden, hvor møder med dinosaurer er usandsynlige, men mulige. På samme måde som det er med bjørne og hajer i dag.

"Hvis vi gik i krig med dinosaurer, så ville vi have tabt den krig for lang tid siden."

"Jurassic World 3" har endnu ikke fået en officiel titel, men Trevorrow, som også var manuskriptforfatter og producer på "Jurassic World: Fallen Kingdom", afslører dog, at han faktisk p.t. omtaler filmen som "Jurassic Park 6".

Kommentarer

"Jurassic World 3" vil ikke byde på storstilet dino-krig

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen