"Justice League": Batman rekrutterer Aquaman og The Flash i nye klip!

Flagermusmanden må samle et hold af slagkraftige superhelte for at redde planeten fra slemme superskurke og en hær af dæmoner.

Folkene hos Warner Bros. har nu udgivet en række nye klip fra deres kommende superheltebasker "Justice League". Du kan selv tage for dig af herlighederne nedenfor.

De seneste kig på filmen viser bl.a. Batmans forsøg på at overtale de nye helte Aquaman og The Flash til at slutte sig til holdet, som står overfor en altødelæggende trussel i form af den skumle superskurk Steppenwolf og hans hær af dæmoner.

Filmen byder på gensyn med Ben Affleck som Bruce Wayne/Batman og Gal Gadot som amazoneprinsessen, der kunne opleves tidligere på året i "Wonder Woman". Resten af holdet består af Jason Momoa (Khal Drogo i "Game of Thrones") som Arthur Curry/Aquaman, Ezra Miller ("Hvad med Kevin?") som Barry Allen/The Flash og den unge Ray Fisher som Victor Stone/Cyborg.

Derudover tæller rollelisten Amy Adams som Lois Lane, J.K. Simmons som Gotham Citys politichef Jim Gordon og selvfølgelig Jeremy Irons som Batmans butler, Alfred. Karakterskuespilleren Ciarán Hinds ("Silence") er manden bag skurken Steppenwolf – og så er Henry Cavill tilbage som Clark Kent/Superman.

Zack Snyder har instrueret action-eventyret, der følger op på handlingen fra "Batman v Superman: Dawn of Justice" fra 2016.

"Justice League" får dansk biografpremiere 16. november.

Kommentarer

"Justice League": Batman rekrutterer Aquaman og The Flash i nye klip!

 • ★★★★0

  Hvorfor i alverden skal skurken være en grim CGI-nisse?

  The Insider 8-11-17 15:10

 • ★★★1

  Må ærligt talt indrømme, at jeg ikke rigtigt kan beslutte mig for om det er en god eller dårlig beslutning fra Warners side, at udsende de klip. Måske er det et strategisk greb, for at sætte forventningerne ved? 

  Dolphinfriendly 8-11-17 16:14

 • ★★★★2

  Jeg er snart ved at være helt sikker på, at det nok skal blive en virkelig underholdende film. Dog af de helt forkerte grunde.

  David Lund 8-11-17 16:16

 • ★★★1

  Hehe dét tror jeg, at du har helt ret i. Alene første klip er direkte pinligt. 

  Dolphinfriendly 8-11-17 16:19

 • ★★★★0

  Shiiiit, hvor er Ezra Miller bare usjov!! nej nej nej... 

  Lars! 9-11-17 10:06

 • 0

  Ligner endnu et spilt mulighed.

  Jeg har personligt en udfordring med DCs version af Barry Allen/The Flash -> Hvorfor er The Flash reduceret til en kikset teenager fremfor et mindre geni og smart ass?

  Mom filmen skaber baggrunden for hvorfor Batman nu er kæmpe superman fan når nu ikke BvS gjorde det?

  Dominar Rygel XVI 9-11-17 19:23

 • ★★★★0

  Mom filmen skaber baggrunden for hvorfor Batman nu er kæmpe superman fan når nu ikke BvS gjorde det?

  Din lille trykfejl er ironisk nok svaret på dit eget spørgsmål.

  "Martha?"

  Lars! 9-11-17 21:10

 • ★★★★★★1

  Det ser så cheesy ud at det næsten er imponerende og ja, The Flash er så tåkrummende og krampagtigt umorsom at det burde være umuligt! Synd at Affleck’s take på Batman, hvis det rammer det niveau som det ser ud til her. 

  T. Nielsen11-11-17 20:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen