Kannibal-franchisen "Wrong Turn" skal rebootes

En ny film skal levere friskt blod til fortællingen om de indavlede menneskeædere.

"Wrong Turn" fra 2003 fortalte historien om en gruppe venner, der dybt inde i West Virginias skove bliver jagtet af en gruppe vanskabte, blodtørstige rednecks. Filmen, der hører til blandt 00'ernes mere oversete horrorfilm, vakte minder om både "Motorsavsmassakren", "Udflugt med døden" og et af de allerbedste "The X-Files"-afsnit; fjerde sæsons "Home".

Den oprindelige film affødte til gengæld fem ret så jævne efterfølgere, som næsten fulgte samme opskrift: en gruppe mennesker strander langt uden for civilisationen og må så kæmpe alt, hvad de kan, for ikke at ende på middagsbordet hos skovfamilien fra helvede.

Nu skal vi dog endnu engang stifte bekendtskab med menneskeæderne, for den oprindelige films skaber, Alan McElroy, har leveret et manuskript, der skulle fungere som en opdateret version af historien og lægge fundamentet for en helt ny franchise i universet.

vandrere på vildspor

Plottet fortæller om en gruppe vandrere, der støder på et skjult samfund dybt inde i skovene i West Virginia, og hvor det hurtigt viser sig, at dette samfund ikke er særligt glade for fremmede.

Der er ingen forlydender om rollelisten, men det bliver næppe gengangere fra de forrige film, der vender tilbage. I den oprindelige film fandt vi blandt andre Eliza Dushku ("Buffy – Vampyrernes skræk") og Jeremy Sisto ("Clueless") på rollelisten, mens "Wrong Turn 2: Dead End" bedst huskes for at have den tidligere Black Flag-forsanger Henry Rollins som blikfang.

Hvornår vi endelig skal få lov til at vende tilbage til middagsbordet i West Virginia er ikke meldt ud endnu – men mon ikke det bliver en ganske blodig affære?

Kommentarer

Kannibal-franchisen "Wrong Turn" skal rebootes

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen