Karl Urban afslører sin muntre cameo i "Star Wars: The Rise of Skywalker"

Det var en rolle, som "Star Trek"-stjernen altid havde drømt om at spille.

Karl Urban ("Dredd", "The Boys") har hele livet været en vaskeægte trekkie, og den newzealandske skuespillere realiserede en kæmpe drengedrøm, da han fik rollen som rumskibslægen Leonard McCoy i J.J. Abrams' "Star Trek" fra 2009.

Urban gentog senere rollen i "Star Trek Into Darkness" og "Star Trek Beyond", og i et interview med IGN tilbage i 2013 slog Urban fast, at han ikke agtede at optræde i "Star Wars"-universet også, efter at J.J. Abrams var blevet offentliggjort som instruktøren på "Star Wars: The Force Awakens":

"Jeg har forpligtet mig til 'Star Trek', og den beslutning vil jeg respektere. Det ville ikke føles rigtigt [at arbejde på 'Star Wars']."

Se også: EKSKLUSIVT: Moovy TV møder "Star Trek Beyond"-holdet!

Men Urban fik ændret sit syn på tingene, efter at hans "Star Trek"-kollega Simon Pegg fik en cameo som rumvæsnet Unkra Plutt i "Star Wars: The Force Awakens". Nu var Urban frisk på en cameo – hvis han vel at mærke var uigenkendelig.

Og over for Digital Spy har Urban netop afsløret, at han fik sit ønske opfyldt, da han besøgte J.J. Abrams, mens instruktøren lavede "Star Wars: The Rise of Skywalker".

Her fik Urban en stormtrooper-uniform på og fik sågar én enkelt replik. Når Kylo Ren og hans kumpaner, de såkaldte Knights of Ren, går forbi Urbans stormtrooper, konstaterer skuespilleren tørt: "Knights of Ren". Over for Digital Spy siger Urban: "Et af mine store mål her i livet har været at blive en stormtrooper, så nu kan jeg endelig sætte kryds ved dét på listen."

Urbans cameo minder lidt om en anden iøjnefaldende cameo i "Star Wars: The Force Awakens", hvor selveste Daniel "James Bond" Craig også fik lov til at iføre sig en stormtrooper-uniform og fyre et par replikker af foran kameraet.

Urbans bitte cameo kan ses 42 sekunder inde i nedenstående video:

Kommentarer

Karl Urban afslører sin muntre cameo i "Star Wars: The Rise of Skywalker"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen